Panelens låt-tips (februari 2011)

PANELEN TIPSAR. I den här artikeln tipsar vi om två låtsläpp från relaterade ESC-artister.

 

Elena Paparizou – Baby It’s Over

Det var ett tag sen Elena Paparizou släppte musik på engelska, men nu är det äntligen dags. Hennes nya singel skiljer sig mycket ifrån hennes vinnarlåt ”My Number One” (2005). Den nya singlen heter ”Baby It’s Over” och det är en modern poplåt med lite dance-influenser. Verserna börjar lugnt och refrängen exploderar i en trallvänlig stark refräng som sätter sig direkt.

Jag hoppas att vi får höra mer musik på engelska ifrån henne, våga vi hoppas att hon ger oss ett nytt album till sommaren?

Vad tycker ni om Elenas nya moderna sound?

 

Lena Philipsson – Idiot

Lena Philipsson är tillbaka med en ny singel som heter ”Idiot”. Låten är skriven och producerad av Magnus Lidehäll (Filthy) och Oskar Linnros.

Jag (Johan) är glad att Lena släpper något nytt, men det är en medelmåttig låt, inget att hurra för. Jag hade hoppats på nytt sound då låtens sound känns ganska retro. Vi vill ha en ny ”Lena Anthem” eller ”Han Jobbar i Affär”. Antaglingen släpper fröken Philipsson ett nytt album inom snar framtid.

Lena Philipsson ska också vara med i en mellanakt i Linköping om jag har fattat det rätt. Hon ska uppträda, samt spela in ett klipp med den otroligt roliga Peter Stormare.

Visst ska det bli kul att se Lena Philipsson i Melodifestivalen igen?