Sarah Dawn Finer programleder SVT:s ”Inför Eurovision 2015”

INFÖR EUROVISION. Fyra tisdagar i rad med start den 21:a april kl. 21:00 börjar SVT:s sändningar kring ”Inför Eurovision Song Contest”. I år är det sångerskan, skådespelerskan och programledaren Sarah Dawn Finer som tillsammans med bisittare Christer Björkman programleder programmet.

Utöver dessa två kommer ytterligare tre artister att gästa programmet. Det är inte känt ifall gästerna byts ut från program till program (som det har varit de två senaste årens omgångar) eller om det blir en fast panel. Det är ej heller känt ifall gästerna kommer att betygsätta låtarna eller om det bara blir kortare diskussioner utan poängsättning.

Vi återkommer med mer info så snart SVT släpper sådan!

 

Vår egen ”Inför Eurovision” under april

Under så gott som hela april kommer vi i panelen att hålla i vår egen ”Inför Eurovision 2015”. Med start nu på torsdag den 2 april kommer vi att dels presentera de tävlande artisterna och dess bidrag men också ge personliga omdömen och göra betygsättning. Vi inleder med att presentera värdlandet och därefter de övriga sex länderna som är direktkvalificerade. Sedan tar vi semifinalländerna enligt startordningen. Missa inte detta!