Välkommen till vårt arkiv för 2009-2015

PANELEN INFORMERAR. Från och med april 2022 har vi valt att flytta över en del av vårt producerade material till ett nytt arkiv. Det handlar om artiklar och projekt som producerades mellan januari 2009 och december 2015 som från och med nu hittas här.

 

För enkelhetens skull har vi precis som på den ordinarie sajten delat upp allt efter årtal så att du får en lättare översikt av vilka artiklar och projekt som gäller. Majoriteten av artiklarna och projekten gjorde vi under vår bloggtid men även en del av det som hann göras under hösten 2015 (då bloggen blev en hemsida) har hamnat här med.

Notera att allt som rör specifikt om Melodifestivalen och Nationella uttagningar samt alla inför-projekt och topplistor inför specifika Eurovision Song Contests finns kvar på hemsidan och hittas således inte här.

 

 

Arkivet uppdateras inte

Vi kommer inte att uppdatera något i arkivet, utan om du vill läsa artiklar och ta del av projekt som vi gjort sedan 2016 hänvisar vi till vår ordinarie hemsida som är igång året om!

 

Vänliga hälsningar

ESC-Panelens skribenter