SVT sänder Eurovision Countdown 2009

Publicerad:

Publicerad


INFÖR EUROVISION 2009. SVT:s Jovan Radomir är tillbaka för att presentera deltagarna och bidrag i årets Eurovision Song Contest. Detta gör han i den internationella “Inför ESC” som genomförs för andra året i rad på Eurovision.tv.

Jovan Radomir är dock inte ensam i programmet utan gör det i år tillsammans med den i Ryssland välkända programledaren Yana Churikova. De tre programmen sänds i 42 länder och når därmed en publik på minst 200 miljoner.

Redan förra året, då Eurovision Song Contest arrangerades i Belgrad, Serbien, var Jovan programledare för Eurovision-nedräkningen, då tillsammans med Nina Radulovic.

 

Sändningstider i SVT

– SVT2 måndag 27 april 2009 kl 19.30: Avsnitt 1:3
– SVT2 onsdag 29 april 2009 kl 19.30: Avsnitt 2:3
– SVT2 onsdag 6 maj 2009 kl 19.30: Avsnitt 3:3

 

  Tillbaka till startsidan | Tillbaka till toppen

På den här arkivsidan har vi i ESC-Panelen samlat de inlägg och projekt som vi producerade mellan åren 2009 och 2015. Allt material som producerats därefter finns att tillgå på vår ordinarie hemsida. Där hittar du också allt som rör Inför Eurovision, Panelens topplista och vår bevakning gällande Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.

Gilla och följ oss gärna på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Frågor och funderingar kan även mejlas till info@escpanelen.se

Allt bildmaterial i arkivet tillhör oss eller är publiceringar med tillstånd från respektive ägare.

Sök på sajten

   

Tillbaka till toppen

Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelens arkiv

På den här arkivsidan har vi i ESC-Panelen samlat de inlägg och projekt som vi producerade mellan åren 2009 och 2015. Allt material som producerats därefter finns att tillgå på vår ordinarie hemsida. Där hittar du också allt som rör Inför Eurovision, Panelens topplista och vår bevakning gällande Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.

Gilla och följ oss gärna på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Frågor och funderingar kan även mejlas till info@escpanelen.se

Allt bildmaterial i arkivet tillhör oss eller är publiceringar med tillstånd från respektive ägare.


Tillbaka till toppen

ESC-Panelens arkiv