Anna Bergendahl har anlänt till Oslo

EUROVISION 2010. Sveriges Eurovision-deltagare Anna Bergendahl har anlänt till Oslo. I går kom hon fram tillsammans med det svenska teamet, checkade in på hotellet och firade Norges nationaldag.

Idag ska första repetitionen av bidraget This is my life genomföras i Telenor Arena och under eftermiddagen tar hon emot intervjuer med såväl svensk som övrig press. På onsdag besöker Anna elever på Løkeberg skola och på torsdagen är det ambassadfest för svenska delegationen med inbjudna gäster, på den svenska ambassaden. Fredag och dags för andra repetitionen. Även denna gång ska hon intervjuas av press innan det är dags för lite välbehövlig vila fram till söndag då det är stor välkomstfest för artisterna, programledarna, pressen och kommentatorerna.

 

Övrigt schema:

Tisdag

Anna ska titta på första semifinalen tillsammans med norska Didrik Solli-Tangen och tyska Lena Meyer-Landrut.

 

Onsdag

Genrep semifinal 2

 

Torsdag

Det är dags för semifinal 2 där Anna tävlar. Under kvällen internationell presskonferens för bidragen som gått till final. Därefter efterfest för semifinalisterna.

 

Fredag

På fredagen är det öppet genrep inför finalen. Om det inte blir final för Sverige åker Anna hem till Sverige under kvällen.

 

Lördag

FINAL! Vinnaren medverkar i en internationell presskonferens. Därefter efterfest.

 

Söndag

På söndag flyger den svenska delegationen hem, förhoppningsvis med flaggan i topp och med segerchampagne.

LYCKA TILL ANNA!!!!