Musik från Eurovision-releterade artister (juli 2012)

PANELEN TIPSAR. Så här under sommaren släpper många artister nya singlar, och här bjuder vi på några av de Eurovision-relaterade artisterna som nyss gjort detta.

 

Loreen (Sverige)

Loreen vann Melodifestivalen och senare den stora internationella tävlingen Eurovision Song Contest i Baku. Efter det har hon toppat flera av de europeiska listorna med sin låt som har blivit en världshit. Själva musikvideon till låten släpptes dock först nu i juli och så här ser den ut:

 

Tone Damli (Norge)

Den norska sångerskan Tone Damli, som 2009 kom på andra plats i den norska uttagningen till Eurovision Song Contest i Moskva med låten ”Butterflies” har gjort en duett ihop med vår svenska stjärna Eric Saade. Riktigt snygg video med två snygga karaktärer.a Tone har tidigare släppt en riktigt bra låt, ”Look back”.

 

 

Jedward (Irland)

De två populära irländska tvillingbröderna (Jedward) har släppt en mer mogen upplaga än deras två tidigare ESC-bidrag ”Lipstick” och ”Waterline”.

 

Ivi Adamou (Cypern)

Och när vi ändå är igång med ESC-releterade singlar, så får ni inte missa Ivi Adamou’s singel ”Voltes St Asteria” Den är inte släppt nyligen, men en väldigt skön partylåt/sommarhit.