SVT:s Inför-program 2013 ändrar form

Publicerad:

Publicerad


INFÖR EUROVISION 2013. Som vanligt sänder SVT fyra inför-program till Eurovision Song Contest, där årets tävlingsbidrag visas för tittarna. Men till skillnad mot tidigare år ändrar programmen form. Nu slopas nämligen panelupplägget med Björkman och Co för att istället ha en programledare, en bisittare och endast en gäst per program.

Det är ungefär en månad kvar till Eurovision Song Contest 2013 i Malmö och det är snart dags för de årliga inför-programmen på SVT. I år slopas expertpanelen under ledning av Christer Björkman och istället leds årets inför-program av Niklas Strömstedt tillsammans med bisittaren Malin Roos. Istället för en panel bjuder de in en ny gäst i varje program. Gästerna är i programmen kommer att vara Rickard Engfors, Martin Rolinski, Shirley Clamp och Robin Stjernberg. Programinspelningar pågår för fullt just nu.

Totalt fyra avsnitt och programtiden är ca en timma.

 

Sändningstider

Avsnitt 1 – söndag 21 april kl 21.00
Avsnitt 2 – söndag 28 april kl 21.00
Avsnitt 3 – söndag 5 maj kl 21.00
Avsnitt 4 – söndag 12 maj kl 21.00

 

  Tillbaka till startsidan | Tillbaka till toppen

På den här arkivsidan har vi i ESC-Panelen samlat de inlägg och projekt som vi producerade mellan åren 2009 och 2015. Allt material som producerats därefter finns att tillgå på vår ordinarie hemsida. Där hittar du också allt som rör Inför Eurovision, Panelens topplista och vår bevakning gällande Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.

Gilla och följ oss gärna på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Frågor och funderingar kan även mejlas till info@escpanelen.se

Allt bildmaterial i arkivet tillhör oss eller är publiceringar med tillstånd från respektive ägare.

Sök på sajten

   

Tillbaka till toppen

Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelens arkiv

På den här arkivsidan har vi i ESC-Panelen samlat de inlägg och projekt som vi producerade mellan åren 2009 och 2015. Allt material som producerats därefter finns att tillgå på vår ordinarie hemsida. Där hittar du också allt som rör Inför Eurovision, Panelens topplista och vår bevakning gällande Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.

Gilla och följ oss gärna på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Frågor och funderingar kan även mejlas till info@escpanelen.se

Allt bildmaterial i arkivet tillhör oss eller är publiceringar med tillstånd från respektive ägare.


Tillbaka till toppen

ESC-Panelens arkiv