Eurovision Song Contest 2014 – Arrangörsstad och slogan utsedd

Publicerad:

Publicerad


EUROVISION 2014. Det blir Köpenhamn i Danmark som står som värd för Eurovision Song Contest 2014.


Många trodde att tillställningen skulle hållas på Parken, där Danmark valde att sända Eurovision senast (2001) men så blir inte fallet. Istället kommer tävlingen att arrangeras i ett industriområde vid namn B&W Hallerne. Festivalen kommer alltså hållas i en gammal industrilokal. Lär bli spännande att se hur de bygger upp allt.

Sloganen är också fastställd. Nästa års Eurovision-slogan är kort och enkel. “Join Us” är det som gäller för Eurovision Song Contest 2014.

 

  Tillbaka till startsidan | Tillbaka till toppen

På den här arkivsidan har vi i ESC-Panelen samlat de inlägg och projekt som vi producerade mellan åren 2009 och 2015. Allt material som producerats därefter finns att tillgå på vår ordinarie hemsida. Där hittar du också allt som rör Inför Eurovision, Panelens topplista och vår bevakning gällande Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.

Gilla och följ oss gärna på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Frågor och funderingar kan även mejlas till info@escpanelen.se

Allt bildmaterial i arkivet tillhör oss eller är publiceringar med tillstånd från respektive ägare.

Sök på sajten

   

Tillbaka till toppen

Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelens arkiv

På den här arkivsidan har vi i ESC-Panelen samlat de inlägg och projekt som vi producerade mellan åren 2009 och 2015. Allt material som producerats därefter finns att tillgå på vår ordinarie hemsida. Där hittar du också allt som rör Inför Eurovision, Panelens topplista och vår bevakning gällande Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.

Gilla och följ oss gärna på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Frågor och funderingar kan även mejlas till info@escpanelen.se

Allt bildmaterial i arkivet tillhör oss eller är publiceringar med tillstånd från respektive ägare.


Tillbaka till toppen

ESC-Panelens arkiv