Bloggen tackar för sig – Välkommen till vår nya hemsida

PANELEN INFORMERAR. Efter fem år med bloggsida har vi nu under sommaren snickrat om oss och byggt upp denna hemsida som blir Panelens hem för en förhoppningsvis lång framtid. Varmt välkomna att kika in!

Sedan vi startade ESC-Panelen den 31 januari 2009 har vi arbetat för att ständigt uppdatera innehållet på bloggen med senaste nytt från Eurovisionsvärlden. Efter fem år med samma design tänkte vi att det nu var dags att förnya oss lite designmässigt. Därför har vi under sommaren släppt bloggandet helt och arbetat fram en hemsida med fler funktioner mot vad bloggen hade. Vi har sedan fört över en hel del inlägg från gamla bloggen till denna hemsida.

 

Vad har då förändrats?

Den stora förändringen är att vi har sorterat upp bland alla gamla inlägg och allt publicerat för att göra det lättare för er läsare att hitta vad vi har gjort och gör. Vi har delat upp dessa i olika kategorier och därmed har länkningen blivit lättare.

Alla projektsidor gällande nationella uttagningar, våra topplistor, Inför-guider etc. från alla tidigare säsonger har fått egna sidor och egen ny design.

 

Uppdatering 2022

Alla nyheter/inlägg som gjordes mellan 2009 och 2015 har från och med april 2022 placerats på denna arkivsida medan nyheter som har publicerats därefter är kvar på den ordinarie hemsidan. Även allt som rör Melodifestivalen, Inför Eurovision, Panelens topplista, Eurovision och Nationella uttagningar finns kvar på ordinarie sajten, vilket även gäller en del andra panelprojekt.