Startfältet & Odds inför Melodifestivalfinalen 2013

Publicerad:

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2013. Startfältet till finalen av Melodifestivalen 2013 är nu spikat och på lördag smäller det ordentligt när Sveriges Eurovision-representant på hemmaplan ska utses. Här följer nu de aktuella oddsen för finaldeltagarna.

 

I finalen tävlar:

  1. “Tell the world I’m here” – Ulrik Munther
  2. “Skyline” – David Lindgren
  3. “Falling” – State of Drama
  4. “Begging” – Anton Ewald
  5. “Only the dead fish follow the stream” – Louise Hoffsten
  6. “Bed on fire” – Ralf Gyllenhammar
  7. “En riktig jävla schlager” – Ravaillacz
  8. “Copacabanana” – Sean Banan
  9. “You” – Robin Stjernberg
  10. “Heartbreak hotel” – YOHIO

 

Vad säger oddsen?

Oddset från Svenska spel visar att YOHIO är storfavorit att ta hem segern. Det är nästan inte spelbart (just nu odds 1,33). Därefter följer Ralf Gyllenhammar, Ulrik Munther och Robin Stjernberg. Allra sist ligger just nu David Lindgren, State of Drama och Ravaillacz som alla ger odds 50,00.

Men vad än oddsen säger så kan allt hända på lördag!

 

  Tillbaka till startsidan | Tillbaka till toppen

På den här arkivsidan har vi i ESC-Panelen samlat de inlägg och projekt som vi producerade mellan åren 2009 och 2015. Allt material som producerats därefter finns att tillgå på vår ordinarie hemsida. Där hittar du också allt som rör Inför Eurovision, Panelens topplista och vår bevakning gällande Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.

Gilla och följ oss gärna på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Frågor och funderingar kan även mejlas till info@escpanelen.se

Allt bildmaterial i arkivet tillhör oss eller är publiceringar med tillstånd från respektive ägare.

Sök på sajten

   

Tillbaka till toppen

Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelens arkiv

På den här arkivsidan har vi i ESC-Panelen samlat de inlägg och projekt som vi producerade mellan åren 2009 och 2015. Allt material som producerats därefter finns att tillgå på vår ordinarie hemsida. Där hittar du också allt som rör Inför Eurovision, Panelens topplista och vår bevakning gällande Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.

Gilla och följ oss gärna på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Frågor och funderingar kan även mejlas till info@escpanelen.se

Allt bildmaterial i arkivet tillhör oss eller är publiceringar med tillstånd från respektive ägare.


Tillbaka till toppen

ESC-Panelens arkiv