Våra åsikter inför Andra chansen (Melodifestivalen 2013)

Publicerad:

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2013. Inför Andra chansen kommenterade vi skribenter helheten av bidragen istället för att vi gjorde enskilda betygsättningar. Åsikterna byggde därför helt och hållet på vad var och en ansåg om de tävlande inför programmet.

 

Felix tippar

Jag hoppas starkt på Martin Rolinskis catchy schlagerpop, men tror att två yngre förmågor kommer knipa den här mycket jämna andra chansen.

 1. Anton Ewald – Begging – FINAL
 2. Robin Stjernberg – You – FINAL
 3. Martin Rolinski – In And Out Of Love
 4. Erik Segerstedt & Tone Damli – Hello Goodbye
 5. Eric gadd – Vi kommer aldrig att förlora
 6. Behrang Miri – Jalla Dansa Sawa
 7. Cookies N Beans – Burning Flags
 8. Caroline af Ugglas – Hon har inte

 

Erik tippar

Jag tror att Caroline af Ugglas går vidare från andra chansen igen. Det grundar jag på att det är få tjejer som är i final och det kan påverka. Martin hoppas jag mer på för att han har den bästa låten i andra chansen . Eric Gadd har också en mycket bra låt och den hoppas jag på. Men det kan gå hur som helst. Andra chansen brukar vara skrällarnas kväll. Minns bara när Neo slogs ut av Kalle Moreus och Orsa Spelmän.

 1. Martin Rolinski – In And Out Of Love – FINAL
 2. Eric Gadd – Vi kommer aldrig att förlora FINAL
 3. Anton Ewald – Begging
 4. Erik Segerstedt & Tone Damli – Hello Goodbye
 5. Cookies N Beans – Burning Flags
 6. Behrang Miri – Jalla Dansa Sawa
 7. Caroline af Ugglas – Hon har inte
 8. Robin Stjernberg – You

 

Robban tippar

Kul med det nya upplägget med bara dueller för de fyra bästa. Det blir svårtippat, men det mest säkra är nog att Robin Stjernberg blir en av finalisterna. Vem som gör han sällskap känns väldigt öppet. Beror ju helt och hållet på hur duellerna kommer att se ut. Jag slår till med Martin Rolinski. Hans Modern-talking liknande låt lockar nog många röster ikväll. Höjer ett varningens finger för Behrang Miri & Caroline af Ugglas också. Förövrigt är jag så trött på snacket om att det är för lite kvinnor i finalen. Man röstar inte på könet, utan på de bästa låten. Vem har gett Sverige flest ESC-segrar genom tiderna?, vem vann för Sverige i fjol? Så nuff said om det.

 1. Martin Rolinski – In And Out Of Love – FINAL
 2. Behrang Miri – Jalla Dansa Sawa FINAL
 3. Robin Stjernberg – You
 4. Eric Gadd – Vi kommer aldrig att förlora
 5. Erik Segerstedt & Tone Damli – Hello Goodbye
 6. Anton Ewald – Begging
 7. Cookies N Beans – Burning Flags
 8. Caroline af Ugglas – Hon har inte

 

  Tillbaka till startsidan | Tillbaka till toppen

På den här arkivsidan har vi i ESC-Panelen samlat de inlägg och projekt som vi producerade mellan åren 2009 och 2015. Allt material som producerats därefter finns att tillgå på vår ordinarie hemsida. Där hittar du också allt som rör Inför Eurovision, Panelens topplista och vår bevakning gällande Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.

Gilla och följ oss gärna på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Frågor och funderingar kan även mejlas till info@escpanelen.se

Allt bildmaterial i arkivet tillhör oss eller är publiceringar med tillstånd från respektive ägare.

Sök på sajten

   

Tillbaka till toppen

Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelens arkiv

På den här arkivsidan har vi i ESC-Panelen samlat de inlägg och projekt som vi producerade mellan åren 2009 och 2015. Allt material som producerats därefter finns att tillgå på vår ordinarie hemsida. Där hittar du också allt som rör Inför Eurovision, Panelens topplista och vår bevakning gällande Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.

Gilla och följ oss gärna på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Frågor och funderingar kan även mejlas till info@escpanelen.se

Allt bildmaterial i arkivet tillhör oss eller är publiceringar med tillstånd från respektive ägare.


Tillbaka till toppen

ESC-Panelens arkiv